Spørgsmål:
Hvordan afslutter jeg høfligt et koldt opkald, jeg har modtaget?
user57
2017-06-29 07:35:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har holdt mine telefonnumre ude af det offentlige domæne nu, da jeg virkelig ikke kan lide at blive kaldt af virksomheder eller velgørenhedsorganisationer.

Jeg har fundet ud af, at jeg plejede at være høflig, men så ville den person, der ringede til mig, prøve at få en fod ind ad døren ved at fortsætte med en salgshøjde. Det er som om de har en plan for tonehøjde afhængigt af, hvilke afvisningsresponser de modtager.

Hvis nogle dårlige uheldige formår at ringe til et af mine numre, svarer jeg normalt med en pludselig "Hvordan fik du dette nummer?"

Normalt snubler de rundt og siger, at det er en tilfældig telefon generator thingameybob ...

Jeg svarer derefter med en pludselig "Tag mig fra din kaldeliste" og læg på. I Australien er virksomheder forpligtet til at tage dig fra deres lister, hvis du anmoder om dette. Der er faktisk et websted, hvor du kan angive dit nummer, der skal fjernes fra disse typer lister (jeg har ikke fundet dem 100% idiotsikker).

Så mit spørgsmål er:

Hvordan kan jeg klare at afslutte disse opkald uden at være uhøflige? Det er virkelig ikke behageligt at være så uhøflig over for mennesker, og jeg synes lidt ked af personen i den anden ende, da det ville påvirke deres dag.

Jeg mener, selvom dette ikke besvarer dit spørgsmål, hvorfor skal du være høflig? Hvis det er den type kolde opkald, hvor de forsøger at svindle dig til at betale absurde beløb for en ikke-eksisterende tjeneste, ødelægger de ofte liv ved at tage andres penge, er du virkelig ligeglad med at være høflig med dem?
@Crafter0800 ja du gør et godt punkt
@Crafter0800 Jeg kan godt lide at være høflig over for nogen, der bare laver et (lavt betalt!) Job. På et tidspunkt kunne jeg have været sådan en person selv. De er heller ikke den herskende styrke bag disse opkald.
@Bookeater Jeg mener, tænk på det på denne måde, den tid du bruger på at være "god" er tid, de kan bruge på at få et vellykket salg, som de måske får et snit af. I forhold til de fleste opkald, de får, kan jeg forestille mig, at det bare er høfligt at lægge på. (i modsætning til at kaste misbrug mod dem).
@Crafter0800 Så sandt. Høflig & ___brief___ er navnet på spillet.
Elleve svar:
#1
+74
apaul
2017-07-20 02:58:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En af mine værelseskammerater, da jeg var yngre, arbejdede i et callcenter ... Tro det eller ej, de mennesker, der kalder dig hader at gøre det mere, end du hader at blive kaldt. Han varede ikke længe med at arbejde der, men kom hjem smukt slået ned i slutningen af ​​dagen.

Fra hvad han sagde, er den allerbedste ting at gøre simpelthen ikke at svare på telefonen. Den automatiske opkald flytter bare til det næste nummer, og han behøvede ikke at gøre noget.

Den næstbedste mulighed er at lægge på med det samme, ikke gider at lade dem gå igennem spillet og fortælle dem du er ikke interesseret, de skal bare flytte til et sekundært script og prøve at trække dig ind. De gør det ikke på trods af det, de gør det, fordi opkaldene ofte overvåges for kvalitetskontrol. Hvis du bare lægger på, flyttes den automatiske opkald til det næste nummer, og personen ved callcentret kunne ikke rigtig bryde sig mindre.

Prøv at huske på, at de mennesker, der arbejder i disse callcentre, normalt ikke tjener ikke mange penge, de er sandsynligvis unge børn, der bare prøver at tjene deres husleje. Giv dem ikke svært, bare fordi de landede i et forfærdeligt job.

Jeg elsker det faktum, at du har givet os et perspektiv på den, der ringer op, og hvordan man bedst kan styre min tid og den, der ringer op, uden at skade nogen af ​​dem.
Jeg arbejdede tidligere i et callcenter. Jeg har fået at vide, at jeg kommer til helvede så mange gange ... Jeg havde bare brug for at betale husleje Elsk dette råd - vær så venlig ikke at drille, råb, "spil en vittighed på" den, der ringer op. Vi havde mål at ramme, og folk blev fyret for ikke at skabe dem.
#2
+33
Monica Cellio
2017-06-29 08:01:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Den kolde kaldende arbejder igennem en liste og prøver ikke at etablere et forhold til dig (bortset fra at få dine penge). I den situation "nej tak, jeg er ikke interesseret - sæt mig på din 'ring ikke' -liste" og at lægge på er ikke uhøfligt. At råbe på eller på anden måde misbruge den, der ringer op, ville være uhøfligt, men et høfligt "nej" er helt rimeligt.

Overvej det på denne måde: den, der ringer, eller den person, der banker på din dør, afbryder dig, en fremmed. Det er ikke en lige situation. Hvad der kan komme på tværs som uhøfligt (eller i det mindste brysk) over for en ven, et familiemedlem eller en kollega, er ikke nødvendigvis uhøfligt over for den person der netop afbrød dig . Folk, der beder om at leve, ved, at de fleste ikke er interesserede og ikke bør tage det personligt.

Mit mobilnummer er ikke offentliggjort, og alligevel har jeg fået et stigende antal uønskede opkald i de seneste år ( fra auto-dialers, antager jeg). Medmindre jeg forventer et opkald, sender jeg nu opkald fra numre, som jeg ikke genkender, til telefonsvarer. Dette er undertiden utilfredsstillende (nogle gange savner jeg noget, jeg ville have foretrukket at svare på), men de kolde opkald er helt sikkert frustrerende.

wow, tak for denne optagelse. Det er interessant at faktisk fastslå, hvad der er uhøfligt, og hvad der er eller ikke er ok i denne situation
Tak fordi du sætter "* råben * til den, der ringer op, er uhøfligt". Jeg siger altid høfligt nej til kolde opkald, og det forstår de altid. At have arbejdet som i lavere klassearbejde lærte dig tilsyneladende at være hensynsfuld over for andre, efter at du fik et bedre job.
Jeg har overvejet at ændre min telefonsvarerbesked, så den indeholder oplysningerne "Jeg svarer ikke numre, som jeg ikke genkender; vær ikke fornærmet, fordi jeg antog, at du var en telemarkedsfører." Jeg tror dog, det ville vise min mangel på interpersonelle færdigheder.
@KristenHammack Efter min mening er det ikke nødvendigt. Lad bare opkaldet gå igennem og se efter en besked senere; Det er ikke rimeligt at forvente, at nogen skal være lydhøre over for hvert opkald på et personligt nummer alligevel, du spiser muligvis eller laver et vilkårligt antal ting væk fra din telefon. (Et officielt arbejdsnummer kan naturligvis være en anden sag.)
#3
+22
SQB
2017-06-29 18:59:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er som om de har en plan for tonehøjde afhængigt af hvilke afvisningsresponser de modtager.

Ja. De har normalt et script, der skal følges.

I slutningen af ​​90'erne oprettede den hollandske privatlivskunstner EGBG (rigtigt navn Martijn Engelbregt) et modskrift, som du kan bruge til at afspore ringer fra deres script ved selv at stille spørgsmål.

De udfyldte formularer (stadig) formodes at blive sendt til EGBG, som havde modtaget ca. 15.000 af dem inden 2006.

Dette modskrift gør to ting for dig. For det første er det et godt eksempel på den slags scripts, som telemarkedsførere kan bruge.
Derudover, og dette er dit mål, kan det spore den, der ringer op, fra deres script nok til, at de giver op, uden have været uhøfligt - du har bare en behagelig samtale og stiller spørgsmål ligesom telemarkedsfører havde planlagt at gøre. Jeg kan huske fra (hollandske) aviser på det tidspunkt, at nogle telemarketingfirmaer endda havde udtænkt modkopier, fordi deres medarbejdere havde svært ved at komme tilbage på sporet.

counterscript

@SQB Hej! Du vil måske forklare, hvordan du afslutter et koldt opkald. Måske et kort resumé i stedet for et stort flowdiagram.
#4
+10
anonymous2
2017-06-29 07:57:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Læg på.

Hvis du er på listen uden opkald, har de ingen ret til at ringe til dig. De har ikke vist høflighed eller juridisk mening at kontrollere reglerne for, om de har tilladelse til at ringe til dig eller ej, derfor er der ingen grund til, at du skal behandle dem særlig høfligt. Du behøver ikke være grim, men hvis de er ulovlige, behøver du ikke tolerere dem. *

Forhold er to retningsbestemte, og da de ikke behandler mig så vigtig og ærligt talt er mit forhold til dem ikke så vigtigt, jeg har ingen indvendinger mod at være lidt brysk.

Når det er sagt ...

Jeg nyder at få en god vittighed ud af kolde opkaldere. En berømt for telefonsælgere er,

Fungerer denne telefon under vandet?

eller

Hvor meget koster en kald til Mars pris pr. minut?

osv.

Ret snart får advokaten det punkt, at de virkelig ikke er velkomne, de lægger på, og du får en god latter.


* Vær opmærksom på, at jeg ikke ved nøjagtigt, hvordan reglerne for ikke-opkald er i dit område; Jeg skriver ud fra et Canada / USA perspektiv.

Jeg kan godt lide det sjove aspekt. når du siger læg på, mener du ikke at sige noget, bare læg på, så snart jeg er klar over, at de er en sælger?
@YvetteColomb Fantastisk spørgsmål! Generelt, hvis jeg har travlt, bryder jeg bare ind med et hurtigt, "Undskyld, jeg er ikke interesseret," og lægger på, men hvis de ikke engang lader mig få det ord i kant, vil jeg bare læg på. Forhold er to retningsbestemte, og da de ikke behandler mig som vigtige, og ærligt talt er mit forhold til dem ikke så vigtigt, har jeg ingen indvendinger mod at være lidt brysk.
Jeg elsker at 'Forhold er to retningsbestemte, og da de ikke behandler mig som vigtige, og ærligt talt er mit forhold til dem ikke så vigtigt, har jeg ingen indvendinger mod at være bare lidt brysk.' Kan du sætte det i din svar?
Et andet godt punkt her er, at hvis de ikke er en svindelende kaldtopkalder, spilder du mindre af deres tid, så de kan komme ind på en potentielt interesseret kunde hurtigere.
#5
+7
HDE 226868
2017-06-29 07:47:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg havde faktisk et problem med dette for et par dage siden (og naturligvis tidligere). Jeg havde travlt på det tidspunkt og dæmpet det, men jeg forsøgte at komme ind i det sædvanlige spil, jeg har for sådanne mennesker, der koger ned til dette: Fortæl dem, at deres produkt / service ikke er nødvendigt for dig .

I denne nylige sag bad den, der ringede, om donationer til en veterangruppe. Jeg forsøgte at sige følgende:

Jeg sætter pris på muligheden, men jeg har allerede givet donationer til lignende grupper inden for det sidste år. Jeg er ikke interesseret i at donere på nuværende tidspunkt. Tak for din tid.

Dette er næsten altid sandt. Jeg ville være mere tilbøjelig til at donere, hvis jeg ikke allerede havde doneret til den delmængde af gruppen, men hvis jeg har gjort det, er jeg sandsynligvis ikke interesseret.

Hvis det er en forretningsgruppe, tingene kan være anderledes. Jeg er mindre tilbøjelig til at være god end en velgørenhedsorganisation. Jeg kan godt lide at fortælle dem, at jeg simpelthen ikke har brug for, hvad de sælger . For eksempel, hvis en kaldemaskine til telemarketing kalder mig til at sælge et magasinabonnement, kan jeg sige enten

Jeg har allerede et magasinabonnement vedrørende dette emne. Jeg er ikke interesseret.

eller

Jeg beklager, men jeg er ikke interesseret i det emne.

Det meste af tiden finder jeg ud af, at jeg kan være sandfærdig ved at sige, at mit behov allerede er opfyldt, men hvis jeg ikke har det godt med at lyve - og nogle gange er jeg det - siger jeg simpelthen

Jeg er ikke interesseret i [dit produkt]. Tak.

Enhver af ovenstående udsagn efterfølges af en kort pause for at lade dem sige noget. Hvis de siger noget som "Okay, tak", så afslutter jeg opkaldet. Hvis de fortsætter banen, lægger jeg på med "Undskyld, ikke interesseret". Det var det, jeg ikke kunne gøre for et par dage siden. Vylix foreslog at tilføje "Jeg hænger op nu" i denne anden sag, som er mere endelig og muligvis lidt pænere end bare at lægge på.

I grunden til kaldopkald ender jeg med at følgende:

 • At fortælle dem, at jeg ikke har brug for, hvad de sælger, og ikke har brug for det i fremtiden (hvis de prøver at placere mig på en mailingliste eller noget).
 • Tak for deres tid, hvis de ikke er for irriterende. Jeg finder ud af, at dette kan være endeligt uden at være uhøfligt. Jeg prøver især at være pænere over for folk fra velgørenhedsorganisationer eller nonprofitorganisationer. Ja, kaldopkald er generelt uhøflige, men nogle opkaldere har gode intentioner. Andre gør det ikke.
 • Afslutning af samtalen. Jeg rodede det opkald op for et par dage siden, fordi jeg lod dem fortsætte med at tale. Det var en meget dårlig bevægelse. Cold calling (og telemarketing) er et tilfælde, hvor det kan være vigtigt at have det sidste ord.
@YvetteColomb Jeg har redigeret det. Jeg bruger pausen for at se, om de vil afslutte opkaldet eller ej.
hvad gjorde du ikke? tale inden du lægger på eller skændes og ikke lægger på?
Hvis de stadig insisterer på en salgspitch efter et "nej", vil jeg sige "Nej, jeg er ikke interesseret. * Jeg hænger på nu *". Det senere kan hjælpe dig med at føle dig mindre skyldig lidt, fordi du lader dem nu, når du lægger på, før du rent faktisk gør det.
@Vylix Det er et godt punkt; Jeg har tilføjet dette forslag.
@YvetteColomb Jeg undlod at være selvhævdende og udtrykkeligt erklære, at jeg ikke var interesseret, og lægge på.
#6
+5
Adam Davis
2017-07-22 18:52:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg lader dem afslutte deres åbning, og når de holder pause for at lytte til mig, siger jeg

Tilføj dette nummer til listen over ikke-opkald.

Der er ikke noget uhøfligt ved denne anmodning, du har lyttet til deres åbning uden afbrydelse, og dette er den mest høflige og sikre måde at signalere din fuldstændige manglende interesse på. Næsten ethvert andet svar vil resultere i, at de fortsætter opkaldet for at nedbryde den barriere, du kaster op - men denne afslutter faktisk opkaldet.

Bemærk, at nogle stadig siger: "Fjern dette nummer fra din liste", og de vil - men de får dit nummer fra en anden liste og ringer til dig igen. En liste over opkald ikke er dog en liste, de skal vedligeholde, og hvis dit nummer er på den, skal de ikke ringe til dig, selvom de får nye lister fra andre kilder.
Hej Adam! Jeg ved, at dette er et gammelt svar, men IPS's besvarelsespolitik har udviklet sig siden, og vi ved, at der kræves svar til [inkluderer sikkerhedskopi] (https://interpersonal.meta.stackexchange.com/questions/3583/what-are-the-citation-expectations -of-svar-på-ips-stack-exchange) info som personlig erfaring eller litteraturcitater. Har du nogensinde været i en lignende situation før? Hvis ja, kan du redigere dit svar for at inkludere det og fortælle os lidt mere om, hvordan det gik?
@avazula Du er velkommen til at redigere eller slette dette og alle andre indlæg fra mig, der ikke overholder de gældende fællesskabsstandarder, da jeg ikke selv har tid til at gennemgå og opdatere dem. Tak for din indsats!
#7
+2
Tom Au
2017-06-29 22:43:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Der er ingen grund til at være "høflig" over for nogen, der ringer til dig på trods af at du er på en "ikke ring" -liste, hvilket grundlæggende er ulovligt. Der er ingen grund til at bekymre sig om deres dag, for hvis de bliver fanget, kan de (eller i det mindste deres firma) blive udsat for store bøder. På den anden side er der ingen grund til at gå ud af din måde at være uhøflig.

Så snart jeg har hørt, hvad de handler om, siger jeg, "vi er ikke interesserede." og læg på. Det giver dem "høflighed" at høre din kropsholdning og et umiskendeligt tegn på sådan.

#8
+1
aschultz
2017-06-29 11:03:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg finder ud af, at hvis det at afvise og sige, at du er nødt til at gå / ikke er interesseret, simpelthen ikke virker, er der mange måder at give tip.

"Jeg vil gerne lade dig gå så du har mere tid til at tale med andre mennesker, der ville være meget mere interesserede end mig i dit produkt. Måske vil din virksomhed måske fjerne mig fra din liste, så jeg ikke spilder nogens tid i fremtiden. "

Dette er lidt passivt aggressivt, og det bruger det mentale trick at lade som om du gør en anden en tjeneste, så det er ikke for alle. Men det skader ikke nogen.

#9
  0
Bookeater
2017-07-02 16:50:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Din opkalder har et script. For at komme til din foretrukne scriptafslutning (afslut opkald) er der en sikker måde:

Opkald: Hej, jeg kan tilbyde dig utrolig meget på [uanset]!
Dig: Jeg er ked af, at jeg ikke gør [uanset].
Opkalder: Men det er en utrolig [uanset] aftale og kun tilgængelig i en kort periode!
Dig: Jeg beklager, at jeg ikke gør [hvad som helst].

Du bliver nødt til at sig det to gange. Det betyder ikke noget, om de ringer til dig på din mobiltelefon, og [hvad som helst] er en mobiltelefon. Det er helt høfligt. Og det giver ikke noget væk. Sørg for, at disse opkaldere lever af information, og at du ikke vil føde dem.

Et generelt tip:
Henvis helt fra at bruge ordet 'ja' i disse samtaler. De mere aggressive opkaldere sender dig automatisk deres pakke, hvis de har fanget ordet fra dig - i en hvilken som helst sammenhæng.

#10
  0
user117529
2017-08-03 04:02:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg beder om et websted, så jeg kan læse om detaljerne / mulighederne på tjenesten / produktet / organisationen. Hvis de ikke giver mig en, fortæller jeg dem, at jeg overvejer produkter / tjenester / organisationer, når jeg kan undersøge dem i detaljer.

Hvis jeg ikke har tid til at gennemse webstedet lige da og der takker jeg dem for deres opkald og hjemmesiden, og dette vil typisk afslutte opkaldets 'forbundne' natur.

Hvis jeg vælger at besøge det lige der og der (hvis jeg har tid), giver jeg feedback, hvis jeg har lyst til det:

 • Hjemmesiden:
  • Er dårligt designet og reflekterer dårligt om det produkt, der tilbydes
  • Har ikke de oplysninger, jeg leder efter, og jeg kan ikke lide at købe ting, der ikke har et klart produkt beskrivelse, supportaftale, fortrolighedspolitik osv.
  • Har en masse info, jeg bliver nødt til at læse igennem det og se nærmere på dette senere
  • Har de oplysninger, jeg har brug for, tak
 • Online anmeldelser
  • Produktet / tjenesten får mange dårlige anmeldelser online, hvilket slukker mig ikke
  • Organisationen gør ikke give gennemsigtighed pr. velgørenhedsnavigator
  • Produktet / tjenesten / organisationen får gode anmeldelser online
 • Produktet / tjenesten:
  • Opfylder min behov, men ikke til den tilbudte pris
  • Opfylder nogle af mine behov, men jeg leder virkelig efter yderligere specifikke varer
  • Opfylder ikke mine behov
  • Opfylder mine behov l i>

Jeg vil så bede dem om at formidle manglerne tilbage til deres vejledere og fortælle dem, at de gjorde et godt stykke arbejde med at ringe og give mig information, men at produktet / tjenesten / organisationen blev kort for mig.

Når alt kommer til alt, hvis det ikke er noget, du vil have, antager jeg, at du bliver nødt til at finde ud af en anden måde at sige det på.

#11
-2
Elliot
2020-05-11 07:29:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har haft dette problem i årevis og har prøvet alt, hvad der er blevet foreslået. Listen over ikke-opkald er ikke effektiv for alle opkaldende virksomheder, men er ret god og skal være stedet at starte.

Efter at have frarøvet, tigget og cusset et bestemt mærke af kreditkortrentesvindlere, opgav jeg og begyndte at spille den del af den interesserede dupe. Jeg vil tale med dem, mens jeg går rundt om at samle mine kort sammen, så flop om at prøve at beslutte, hvilke kort der har den værste rente (rente på Amex?) Skifter mening et par gange og diskuterer med nogen i næste værelse om hvilke der skal betales først. Dette radiospil fortsætter i et minut eller to, før de beslutter, at jeg ikke vil få det sammen i tide, så de kan gøre fremskridt. De er lagt på, når en eller anden timer kalder timeout på mig. Jeg har haft opkald fra lignende virksomheder, men ingen ringer tilbage, når de først har haft et øje på min verden.

Det viser sig, at de er ligeglade med at ødelægge min tid og ikke kan eller ikke tager sig tid til at fjerne mit nummer. Til tider har jeg fået dem til at ringe igen og igen om en time tilsyneladende for at vise mig, at de ikke er ligeglade. Denne metode giver dem en registrering, som de har ringet til og har ingen grund til at prøve igen. Jeg kan ikke bede om mere.

En ven har også anbefalet at besvare telefonen med " Orange? " i stedet for "Hej?" når du har mistanke om et automatisk opkald. Disse bruger tilsyneladende det ord, de hører, til at beslutte, hvilken optagelse de skal følge op med, engelsk eller mandarin osv. Orange uden rim er beregnet til at ræve det ellers kloge system.

De har et forfærdeligt job, og jeg har ingen sympati med dem eller er bekymret over at behandle dem forfærdeligt. De bør holde op eller innovere til noget tåleligt.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...