Spørgsmål:
Hvordan afskrækker man missionærer?
James Jenkins
2017-06-28 23:18:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Der banker på døren, jeg svarer det for at finde en missionær, der ønsker at lære mig om "den ene sande religion".

Det er tydeligt meget tidligt, at vi har forskellige synspunkter om hvad den virkelige "en ægte religion" er.

Jeg ønsker ikke at komme ind i en debat, jeg vil bare have dem til at gå væk. Hvad skal jeg sige og / eller gøre?

Dette spørgsmål er af den slags, jeg kalder ["at hævde dine grænser"] (https://interpersonal.meta.stackexchange.com/q/59/110). Venligst [rediger] dette spørgsmål for at tilføje detaljer om det specifikke problem, du står overfor ud over at lære at være selvsikker, mens høflig.
Hvilket land bor du i? Svarene afhænger af din kulturelle kontekst
Hvorfor kan du ikke bare sige "tak, men jeg er ikke interesseret"? Hvorfor tror du, at dette ikke vil svare på dit problem?
Syv svar:
#1
+23
Monica Cellio
2017-06-29 07:43:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har fundet ud af, at uvelkomne advokater - religiøse, politiske eller på anden måde - normalt tager et høfligt "nej tak" og går. For en religiøs advokat, der ikke tager antydningen med det samme, kan du tilføje "Jeg har det godt med min religion", som sender en besked om "ja, jeg har tænkt på dette, og din tonehøjde fungerer ikke".

Jeg har fundet ud af, at det normalt er bedst at ikke engagere sig i indholdet af deres tonehøjde. Hvis du diskuterer deres påstande, vil de gerne rette dine fejl, hvilket vil forbruge mere af din tid. Uenighed om køretøjer kan engagere dem, mens klar uinteresse sender dem hurtigere væk uden at være uhøflige.

#2
+10
Crafter0800
2017-06-28 23:32:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Få et kaldt opkaldstegn. Selvom ja, det kan irritere dem, så længe du ikke er der for dem at udtrykke deres irritation på, skal du have det godt.

Hvis du ved, at det er dem, kan du bare ignorere døren og ikke åbne. det kan du brænde * (eller genbruge) alt, hvad de lægger igennem din dør.

Endelig, hvis de stadig ikke får beskeden, skal du skrive en note på døren eller måske endda efterlade et høfligt brev for dem at informere dem om, at du ikke sætter pris på, hvad de gør, og ikke har nogen interesse i at følge deres religion, men hvis du ændrer dig, ved du, hvor du skal hen.

Hvis de ender med at blive en stor gener, skal du blot ringe til politiet for at fjerne dem fra din ejendom for overtrædelse.

* Med "Burn" mener jeg ikke på en hånlig eller enkel almindelig måde, jeg antyder, at du bruger papiret, der er givet til dig, som en form for brændstof til faste brændselsbaserede varmesystemer (som f.eks. åben ild).

En masse moderne papirer kan producere giftige gasser, når de brændes. Jeg ville være forsigtig.
#3
+8
r m
2017-06-29 00:53:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"No Cold Callers" -tegnet er et glimrende udgangspunkt. Det giver dig vejen ud af at have høfligt allerede informeret om, at deres besøg var uønsket. Hvis de alligevel har banket alligevel, så kan du henlede opmærksomheden på meddelelsen.

Hvis døren allerede er blevet besvaret, som dit indlæg antyder, skal du uden høflig debat sige høfligt at du ikke er interesseret. Dette kan styrkes ved at appellere til deres egen missionær iver ved at bemærke, at du ikke er det bedste mål for deres ressourcer eller tid, at deres indsats måske vil blive mere rentabelt anvendt andre steder. Dette viser din respekt for deres indsats og undgår enhver teologisk debat.

#4
+3
threetimes
2017-07-26 13:22:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sørg for, at du først skal have dem væk. Jeg begyndte faktisk at chatte med et par unge mænd en dag, fordi jeg havde tid &, de var rart. De begyndte derefter at falde omkring to gange om ugen, da jeg ville være udenfor med børnene. De konverterede mig aldrig, de var villige til at høre om min tro & de endte med at udføre noget arbejde for mig, som jeg havde brug for helt gratis. Ikke nok med det, jeg sendte dem over til et ældre nabohus for at gøre et par ting for ham &, de var dejlige hele tiden.

Så jeg forstår det, at nøjeregnende religiøse dørbankere kan være mennesker, du hellere vil undgå, men ikke alle, der kommer bankende, er sådan. Til resten siger jeg simpelthen, at jeg er glad for at høre dem ude i op til 5 minutter ad gangen, hvis vi har 5 minutter, hvor jeg kan tale &, fortæl dem, hvad jeg tror, ​​& roterer. Mange har ingen anelse om, hvad de skal gøre med det. Hvis de ikke respekterer det, kan de rejse. Hvis jeg ikke har tid, siger jeg det bare.

Jeg ville aldrig gå dør til dør og tale om sådanne ting, men jeg tror dybt nede tror jeg, at de tror, ​​de prøver at hjælpe mig, så jeg kan ikke blive for forfærdelig irriteret over dem over det, selvom jeg er uenig i at have brug for spirituel hjælp.

#5
+3
Separatrix
2017-07-27 15:23:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Informer dem meget detaljeret om, hvorfor de går til helvede.

Jeg arbejdede tidligere i nærheden af ​​Mormons hovedkvarter i London, og ingen af ​​dem kontaktede mig nogensinde igen efter den dag. / p>

Eller du kan bare vippe dem væk og lukke døren, det er stort set hvad de forventer 99% af tiden, der er ikke noget reelt behov for at bryde væk fra det.

#6
+1
SQB
2017-07-20 01:26:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Personligt finder jeg det uhøfligt for folk at forsøge at omvende mig, uanset min (ikke-) religiøse tilknytning. Men hvis du vil være høflig, skal et "nej, tak, jeg er ikke interesseret" være tilstrækkeligt.

Hvis de fortsætter forbi det, er de uhøflige. Du er velkommen til at lukke døren til dem.


At diskutere dem fungerer ikke, medmindre du er en rigtig god debattant - de er trænet. Så engager ikke dem, men fortsæt med at fortælle dem, at du ikke er interesseret. Hvis de nægter at rejse, ville de være overtrædende. Vær ikke bange for at kalde politiet på dem, hvis de gør det.

#7
  0
Mauricio Arias Olave
2017-06-30 23:07:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Når jeg læser svarene fra andre brugere, ser jeg, at "No Cold Callers" -tegnet svarer til det, jeg havde en gang i min dør, som grundlæggende sagde:

I dette hus, vi elsker Herren, vi er katolikker.

Desværre blev dette tegn fjernet fra vores dør "det var dog et klistermærke".

Jeg er katolsk, men ikke fanatisk eller hengiven.

Fra mit synspunkt, hvis du er religiøs (eller har religiøs / åndelig overbevisning) , tror jeg, at når denne situation sker igen, skal du kan stå foran dit vindue eller dør og svare:

Beklager, jeg er ikke interesseret, og jeg har travlt lige nu. Hav en dejlig dag (eller lignende i disse linjer) .

hvis han / hun fortsætter med at tale dig, har du ingen grund til at være opmærksom og bare lukke dør og fortsæt med din virksomhed.

Nogle gange banker Jehovas Vidner til mit hjem meget tidligt om morgenen, jeg ved normalt, at de er, så de banker hele tiden på døren to gange, men da ingen nærmer sig døren forlader de kort tid.

Når jeg (af en eller anden grund) åbner vinduet, og der er faktisk Jehovas Vidner, siger de normalt, om jeg er interesseret i Bibelen; Jeg skar øjeblikkelig svar og svarede, at jeg faktisk har læst Bibelen.

Svar, der hjalp mig Jehovas Vidner med at stoppe med at stille mig spørgsmål, og vi siger gensidigt: have en dejlig dag .


Hvis du er ikke religiøs (eller har religiøs / åndelig overbevisning) , svar:

Jeg er ikke interesseret, og jeg har travlt lige nu (almindeligt og simpelt) .

Jeg forstår ikke, hvorfor du foreslår, at du holder op med "have en dejlig dag", hvis du ikke er religiøs ...
@Erik det er min måde at sige farvel på - også, jeg er katolsk, men jeg betragter mig ikke * (på en meget religiøs måde) * - "have en dejlig dag" er uafhængig af religiøse overbevisninger * (det handler om at jeg overvejer " hvordan jeg anvender mine manerer i praksis ") * :)


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...