Spørgsmål:
Hvordan man beder en stor gruppe mennesker om at stoppe med at spille høj musik på et tog
Sagar VD
2017-06-29 18:47:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nogle gange når mine venner / kolleger (2-3 personer) og jeg rejser med tog, er der en anden gruppe mennesker, der spiller sange på deres mobiltelefoner uden at bruge hovedtelefoner og i fuld lydstyrke.

Mange af os (såvel som andre passagerer) forstyrres af den høje musik, men de er en stor gruppe mennesker (omkring 5-6 personer), så vi kan ikke være uhøflige over for dem for at få dem til at stoppe. / p>

Så hvordan kan vi bede dem om at stoppe musikken uden at lave et problem eller være uhøflige?

I øjeblikket flytter vi til et andet sted på toget eller sommetider, som gengældelse, spiller vi musik endnu højere end deres musik ( dette er ikke en løsning, men vi gør det kun for at forstyrre dem, da de forstyrrer os ).

Det åbenlyse svar på dette spørgsmål er ["at lære at være assertiv"] (https://interpersonal.meta.stackexchange.com/q/59/110). Venligst [rediger] dette spørgsmål for at tilføje detaljer om det specifikke problem, du står over for ud over at lære at være selvsikker, mens høflig. At spille højere musik er naturligvis kontraproduktivt!
To svar:
#1
+11
user157
2017-06-29 22:29:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg er også fra Indien ... Der er ingen måde nogen ville lytte til. Selv politiet kunne ikke gøre noget, hvis de prøvede. Jeg har haft en lignende oplevelse. Jeg tilføjer til svaret fra @ Crafter0800 som en med lidt indsigt i indianere og deres normale temperament.

Som du allerede har gjort noget, og de har ikke reageret på det, dit eneste håb er at sidde i et andet rum eller måske fortælle dem at spille musik lidt blødere end de normalt gør. Ved at spille din egen musik endnu højere end deres, har du anstrengt chancerne for at få dem til at stoppe ved bare at spørge dem høfligt. Det var overhovedet ikke en god ting at gøre.

Jeg vil dog stadig anbefale dig at bede dem mindst en gang om at sænke lydstyrken med et par 'behag' og 'undskyld' indsat, så de ikke stødes. Hvis de stopper, har du held og lykke, men hvis de ikke gør det, og bliver urolige, gør dig selv en tjeneste og flyt stille til et andet rum med dine venner, og prøv at undgå disse mennesker. Hvis der er nogen form for argument, vil den anden gruppe helt sikkert have en overhånd på grund af deres større antal. Kom absolut ikke ind i en argumentation / kamp.

Som et råd, bedst venligst ikke lade dit ego komme i vejen, da det måske er af interesse yderligere forværre situationen.

#2
+2
Crafter0800
2017-06-29 21:04:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nå for det første har du allerede gjort dit eget liv sværere. Ved at spille din egen høje musik forstyrrer du ikke kun endnu flere mennesker på transporten, men handler også fjendtligt over for den anden gruppe og prøver at "konkurrere" med dem. Som et resultat af dette er en direkte kontakt mellem jer (dvs. at bede dem om at stoppe) noget, jeg ikke vil anbefale, eller noget der ville gå meget godt ned.

Først skal du flytte et andet sted. Hvis der er andre vogne, som du kan fortsætte, gå på dem i stedet, væk fra hvor du kan høre støj. Hvis der ikke er andre vogne, skal du blot flytte så langt væk fra dem som muligt, så brug dine egne hovedtelefoner til at lytte til musik, dette forhindrer dig i at høre deres støj, og ved hjælp af hovedtelefoner forhindrer du også at forstyrre andre. Selvfølgelig kan du altid nyde den musik, de spiller, hvis du ikke har noget imod at lytte til den, bare kom overens med den og nyd den gratis musik, der leveres, skal du ikke se efter at skabe unødvendig konflikt.

Hvis du absolut skal bede dem om at stoppe, er det bedst at tage et par ting i betragtning:

  • Hvor mange mennesker der bliver påvirket sammenlignet til antallet af mennesker, der ikke har noget imod det? Hvis de mennesker, der ikke kan lide det, er mindretallet, så bliver du højst sandsynligt nødt til at klumpe det, da de fleste mennesker i toget ikke virkelig noget imod det.
  • Kan du få en anden til at bede dem om at stoppe? Få helst en konduktør eller en anden ansat, der arbejder i toget (dvs. deres job er at kontrollere billetter) eller hvad som helst, jeg er ikke sikker på, hvordan rejsesystemet fungerer i Indien), da de vil have mere autoritet til at bede dem om at stoppe. Hvis du ikke kan finde en anden passager, der ikke er en del af din gruppe, skal du bede dem stoppe. Da du har forsøgt at "konkurrere" med dem ved at spille din egen høje musik, vil det sandsynligvis være mere effektivt at få en tredjepart (eller bare en, der ikke har forsøgt at handle fjendtligt over for dem), når de stopper musikken. .
  • Ville det endda være klogt at forsøge at bede dem om at stoppe? Du har nævnt dig selv at "Så vi kan ikke være uhøflige over for dem.", så det betyder, at det vil resultere i et eller andet argument, og hvis det beder om at stoppe sandsynligvis vil resultere i et argument, skal du ikke gøre det. Bare bær det og udfør nogle af ovenstående trin, det faktum at du er i stand til at spille din egen høje musik betyder, at du på et eller andet niveau er okay at høre det (mens du gør, hvad de laver, men værre, og synes at være okay at gøre det). Selvom det betyder at tage et andet tog eller noget lignende, er det noget dårligt at komme ind i en diskussion, især med en stor gruppe mennesker. Selv hvis vi giver den bedste måde at tale med dem på, som vi hævder er garanteret at arbejde, må du aldrig undervurdere de ting, folk i store grupper vil gøre.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...