Spørgsmål:
Kan jeg købe min ven en gave, hvor jeg også vil købe en kopi til mig selv?
JETM
2017-07-02 00:17:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Min vens fødselsdag er i næste uge. Mens jeg handlede efter hende, så jeg et smukt kattelegetøj, der kunne hjælpe med at underholde hendes kat, mens hun var på arbejde. Jeg indså derefter, at mine katte også ville nyde et sådant legetøj. Jeg vil købe en til os hver, men jeg er bekymret for, at det på en eller anden måde ville være dårlig form.

Hvor bor du? Dette kan meget afhængigt af hvilken slags samfund eller kultur du har.
@Crafter0800 Midwest USA
En svar:
#1
+17
Crafter0800
2017-07-02 01:19:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

For mig selv i Storbritannien er det faktisk ikke en dårlig ting, hvis noget, tænk på det som "åh hej, jeg har denne ting, som er ret fantastisk, du kan også have en". Jeg mener, at hvis de aldrig finder ud af, at du har en, kan det alligevel ikke være et problem.

Mere hvis det er et godt stykke udstyr, hvorfor så ikke I begge har det? Ikke kun har du noget andet til fælles (dvs. begge dine katte gør de samme ting med det samme legetøj), men det kan også være et samtaleemne ("Hvordan har din x det med din kat?")

Hvis du bor et andet sted, kan det naturligvis være bedst at se, om nogen fra din region har bedre oplysninger;)Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...