Spørgsmål:
Sådan blæser du næsen offentligt
Crafter0800
2017-06-30 14:06:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette spørgsmål er baseret i Storbritannien

(Af "in-public", jeg henviser til at være omkring andre mennesker på almindelige offentlige steder som fester eller caféer , eller også på et tog)

Ofte offentligt har jeg brug for at sprænge næsen, men jeg personligt finder det akavet og føler det underligt, når andre mennesker gør det. Er der en "standard", som du ikke bør sprænge næsen offentligt i visse situationer? Og i bekræftende fald, hvordan skal du håndtere behovet for at blæse næsen i disse situationer?

To svar:
#1
+8
A J
2017-06-30 14:21:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Generelt skal du først se, om du bare kan tørre det af med et tissuepapir, da dette er en lydløs måde.

Men hvis du virkelig har brug for at sprænge det, og du tror, ​​det kan gøres hurtigt og drej hovedet i anden side, og gør det ved hjælp af et tissuepapir.

Hvis det bliver rigtig højt, er det bedre at forlade rummet ved at sige

"Undskyld mig! Jeg kommer tilbage om et øjeblik."

Hvis du allerede har en fyldt eller løbende næse, skal du komme med et par tissuepapir og prøve at se efter et sæde tæt på udgang, vaskerum osv., så det kan være mindre forstyrrende, når du forlader rummet.

#2
+6
r m
2017-06-30 14:28:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Som det afspejles i AJs svar, skal det være diskret og om muligt høfligt fraværende dig selv for at udføre funktionen. De fleste mennesker vil ikke blive fornærmet af denne tilgang.

Hvis du er i en situation, hvor du undskylder dig selv (i en bus osv.), Og næsen blæser er en mindre stødende / truende handling end en løbende næse osv .; derefter på en så stille og diskret måde, blæse næsen (med væv eller lommetørklæde) og tilbyde en stille undskyldning til de nærliggende.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...