Spørgsmål:
Hvordan får jeg venner med servicepersonale på restauranter / barer?
Kris Molinari
2017-06-28 01:38:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Der er mennesker på mit lokale bryggeri, som jeg kan lide at chatte med afslappet i nedetiden. Vi har haft nogle gode samtaler, og tingene er gået godt.

Mit problem er, hvordan går jeg i gang med at invitere dem til at hænge ud uden for deres arbejdsplads? På hvilket tidspunkt / tidspunkt i forholdet når tingene det "næste niveau"?

Tre svar:
#1
+16
Gregory Avery-Weir
2017-06-28 02:25:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Fortæl dem om en begivenhed, som du allerede vil deltage i, og som du ikke kontrollerer, såsom en lokal trivia-aften eller en koncert i parken uden nogen underforstået forpligtelse.

Sociale ting med service personalet er underligt, fordi de skal være venlige med dig, ellers risikerer de at miste deres job. Dine instinkter kan være gode, at de virkelig kan lide dig, men du vil ikke placere dem i stedet for at føle dig presset til noget uden for arbejdet.

Næste gang du planlægger at gå til et offentligt arrangement at du tror, ​​de gerne vil, nævne at du går, og at de måske finder det sjovt. På den måde kan de give et solidt "ja", en ægte eller høflig "måske" eller kan sige "nej" på en høflig måde uden at bekymre sig om, at du føler dig svigtet.

#2
+8
Rory Alsop
2017-06-28 01:45:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nå, først skal du spørge dig selv, om de vil være tættere venner, end de er i øjeblikket.

Servicemedarbejdere vil sandsynligvis generelt se dig som kunder. Visst, undtagelser sker, men antag ikke.

Når det er sagt, har jeg fået masser af venner, der arbejder i barer, restauranter og klubber, og nøglen til det er at være venlig og nacn. Lyt til dem, vær interesseret, snak om ting, find fælles interesser. Næsten det samme som at få venner overalt, men med den ekstra mur af et serviceforhold for at komme forbi først.

#3
+6
John
2017-06-28 02:18:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En måde er at lave en "intet pres" -invitation.

Da du har talt meget, skal du vide, hvad dine fælles interesser er. Lad os f.eks. Sige, at I begge kan lide hunde, og I begge har hunde. Du kan simpelthen invitere den person til at mødes for at gå hundene eller mødes i en hundevenlig park. Du kan simpelthen sige, at du vil være der på en bestemt dato og et bestemt tidspunkt. Lad det være. Så hensigten er at lade personen vide, hvor du vil være, hvornår og hvad der vil ske der. Le dem beslutter, om de skal gå eller ej uden at skulle sige et ord om det.

Hvis personen dukker op, alt til det gode. Hvis personen ikke gør det, skal du bare lade det gå. Nogle gange skal du bare vente og se. Men da de ved, at der blev foretaget en høflig invitation, kan de invitere dig til noget, når de er klar.

Kun tid og omstændigheder vil vise det.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...