Spørgsmål:
Hvordan kan jeg følge op, hvis en høflig anmodning om at følge reglerne er blevet afvist?
SQB
2017-06-28 14:00:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvordan skal jeg følge op, hvis en høflig anmodning om at overholde reglerne ignoreres eller afvises?

Et eksempel

Hollandske tog har specielle lydløse rum (hollandsk: stiltecoupé ), hvor folk skal være stille - ingen samtaler, ingen musik, ingen samtaler i telefonen.

Nogle gange, mens man sidder i et sådant rum, folk der ikke kender eller ligeglad, start med at tale. Jeg kan henvende mig til dem og høfligt bede dem om at være stille, tak, da de er i det tavse rum.
Mens de fleste mennesker vil overholde, vil nogle ikke ignorere mig eller give et uhøfligt svar.

Spørgsmålet

Hvordan følger jeg op? Det er ikke kun i den ovenfor beskrevne situation, det kan være nabolagebørn, der prøver at skære store grene (de bragte en sav ) af træet foran mit hus (ikke min træ, men f.eks. et kommunaltræ).

Hvad gør jeg, når en høflig anmodning om at overholde reglerne er blevet ignoreret eller afvist?

Mit foretrukne resultat ville være, at folk ophørte med deres uønskede opførsel, men som et minimum vil jeg gerne redde ansigt.
("Stop det." "Nej." "Åh, okay.")


Jeg vil gerne bemærke, at jeg ikke holder fast ved regler - i det mindste tror jeg ikke, det er jeg - men jeg vil gerne have, at folk følger dem, hvis de stemmer overens med min personlige præferencer - en stille togrejse; ikke har en ufrugtbar stub foran mit hus.

En svar:
Crafter0800
2017-06-28 14:06:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du engagerer dig ikke længere end nødvendigt. Det er klart, hvis de ikke vil lytte til reglerne, at du ikke vil være i stand til at overtale dem. Hvis du ikke er en person i magt- eller autoritetsposition (og hvis du er, kan du bare fjerne dem), vil de sandsynligvis ikke lytte til dig uden at forårsage et stort ballade eller endda argument, og alligevel kan det måske ikke gå i din favør.

Gå og hent en person, der skal beskæftige sig med regelbrud, en officer, dirigent eller nogen anden, der i det mindste har en vis autoritet, og lad dem håndtere det. De har sandsynligvis endda uddannelse i, hvordan man håndterer denne type mennesker, og man kan observere og lære af, hvad de gør. slags person, de er ikke din tid eller kræfter værd. Hvis du har forklaret, hvad de laver, er forkert, og de stadig gør det, skal du bare lade dem være, gå og få en mere officiel, og lad dem håndtere dem og tage den relevante handling. Ligesom en personlig præference ville jeg endda svare, hvis de nægter, jeg vil bare gå og søge den relevante autoritet / personlige.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...