Spørgsmål:
Hvordan viser man respekt når andre beder?
r m
2017-06-29 02:59:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis man bliver inviteret til en vens eller en kolleges hjem til et måltid, og de holder op med at bede før de spiser, er det generelt accepteret, at du som gæst viser en stille respekt for deres handling, selvom du ikke deltager det er af din egen tro eller vantro). Men hvordan fungerer dette i en "neutral" indstilling som en restaurant eller en offentlig picnic? Skal du udvise den samme tilbageholdenhed / stilhed som i "gæstesituationen", eller er det okay at begynde at spise dit eget måltid eller endda føre en samtale med "tredjeparter", der kan være med dig?

Er du i neutral stilling med dem, der beder? Eller kender du dem ikke?
Antagelsen er, at du kender dem og er "med dem."
Jeg kan ikke se nogen sådan antagelse i dit spørgsmål, hvilket jeg tror er grunden til, at @NathanCoustenoble spurgte. Hvis jeg er i en restaurant og bordet ved siden af ​​mig fuld af mennesker, jeg ikke kender, begynder at bede, det er helt anderledes, end hvis folkene ved bordet med mig beder.
To svar:
#1
+11
John
2017-06-29 03:19:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Selvom du er i en offentlig indstilling, deltager du stadig i denne samling som medlem. Jeg tror, ​​at det at vise respekt for andres tro vil give dig mulighed for at blive betragtet som venlig over for dem. Prisen er, at du holder pause i en kort periode, mens denne religiøse handling finder sted.

Det vil sandsynligvis ikke blive betragtet som respektløst over for dem. Men for den lille pris at forblive stille, formidler du budskabet om, at du er opmærksom på deres behov, og at du imødekommer det.

#2
+7
user145
2017-06-29 03:19:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

To sager:

Hvis dine venner / kolleger / osv. er dem, der beder, ville jeg forblive tavs, indtil de er færdige, som i en gæstestilling (meget få mennesker udfører alligevel udvidede bønner i en offentlig sammenhæng , og det siger jeg dig som en troende).

Hvis du ikke kender dem, skal du gøre hvad du vil. Endnu en gang, selv som troende, ville jeg være ligeglad med, om alle de andre borde bad. Jeg ville bare ikke genere dem med vilje, men det er det.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...