Spørgsmål:
En afslappet bekendtskab fortsætter med at tilbyde mig tyggegummi
James Jenkins
2017-06-28 23:25:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En person, jeg støder på lejlighedsvis, når vi mødes, tager de altid en pakke tyggegummi ud af lommen, tager et stykke til sig selv og tilbyder mig en.

Jeg er ikke sikker på, om de tænker Jeg har dårlig ånde og vil dække lugten, før jeg taler til mig. Eller hvis de bare har brug for at have tyggegummi i munden, når de taler til mig og tilbyder mig et stykke af venlighed.

Uanset hvad det er slags akavet, skal jeg prøve at finde ud af hvorfor? I bekræftende fald hvordan nærmer jeg mig samtalen?

Tre svar:
#1
+12
user57
2017-06-29 06:17:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er meget muligt, at de virkelig nyder tyggegummi og føler sig forpligtede til at tilbyde dig noget. De kan også have et åndedrætsproblem (eller tror de har) og trække det ud, når de taler med nogen.

Hvis du er bekymret, kan du have dårlig ånde, så spørg en anden, en af ​​dine børn eller en nær ven, men en, du kender, vil være ærlig over for dig. Personligt beder jeg altid mine børn om feedback (de er ældre teenagere / voksne). Jeg er nødt til at vælge hvilken jeg spørger, da jeg ved, at en af ​​mine sønner aldrig vil fortælle mig, om jeg har taget på i vægt (han vil ikke såre mine følelser), så jeg spørger min datter. Hun vil være ærlig.

Dette løser spørgsmålet om motivet til denne bekendtskab, der tilbyder dig tyggegummi.

Hvis det generer dig, at de hele tiden tilbyder dig tyggegummi, kan du sige pænt "Vær venlig, der er virkelig ingen grund til at tilbyde mig tyggegummi, jeg tygger det aldrig, men tak" med en simpel håndbevægelse mod tyggegummiet - håndfladen vender mod tyggegummiet, for at vise et fysisk afslag og et smil for at vise taknemmelighed.

#2
+2
John
2017-06-29 00:28:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det kan godt være nyttigt at finde ud af hvorfor. [Fra personlig erfaring] Der er ting, der kan gøres for at afbøde dårlig ånde, hvis det bekræftes.

Jeg siger dette, hvis det er rigtigt, at du har dårlig ånde, kan du rigtigt drage fordel af disse oplysninger - forudsat at du ikke vidste det allerede. Ved at formulere dit spørgsmål ser det ud til at du ikke er sikker.

Må jeg foreslå et første skridt til at være, om du også bemærker, at han gør dette med andre. Dette kan tage en vis indsats, men det kan være det værd. Hvis han gør det, er der muligvis ikke noget at bryde sig om, da alt hvad du skal gøre er kun at acceptere tyggegummiet, hvis du har lyst til at have noget. Hvis han ikke gør det, foreslår jeg at gå til næste trin.

Hvordan handler han, hvis du høfligt siger, at du ikke er i humør for tyggegummi lige nu? Hvis han gør sine kommentarer korte og forlader, kan der være grund til bekymring.

Gå tilbage til min første kommentar øverst, hvorfor ikke fjerne resterende tvivl og besøge en tandlæge. De har normalt ekspertise og maskiner, der kan føre til objektive oplysninger givet til dig fra en professionel, der ikke har nogen grund til at lyve eller sprede diskussioner bag din ryg. Hvis bekræftet, vil han være i stand til at give professionel rådgivning om en handlingsplan, der har potentiale til at forbedre din livskvalitet betydeligt. Jeg angiver dette som en sidste udvej, fordi det normalt er en pebret mulighed.

#3
+1
aakash
2017-07-01 11:43:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg foreslår, at du behandler denne situation på en positiv måde. Med positivt mener jeg, at hvis nogen konstant tilbyder dig noget, når du møder dem, kan der ske 2 ting:

  • Enten er de meget høflige og holder dig højt
  • Af samme grund ovenfor ønsker de ikke at fornærme dig, og så giver de dig en tyggegummi, når du møder dem.

Så hvad jeg foreslår, er at være en sport. Tag tyggegummiet, tygg det, og spørg så sjovt "Hej, jeg har ikke en dårlig ånde, gør jeg?". Afslut med en latter og fortsæt derefter med "Under alle omstændigheder, hvis jeg har en dårlig ånde, vil din tyggegummi kompensere for det!" Et meget smukt citat fra Sundar Pichai, Google CEO, er, hvad jeg synes bedst passer til din situation:

"Det er ikke problemet, der er problemet. Det er min holdning til problemet, at er problemet "

Håndter enhver sådan situation ved at være en sport og have en positiv holdning. Dette hjælper dig med at komme dybere ind i roden af ​​problemet.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...