Spørgsmål:
Hvordan formidles høfligt, at du ikke ønsker at blive tagget i irrelevante indlæg på sociale medier?
Gauche
2017-06-28 15:44:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nogle mennesker har for vane at massemærke folk på irrelevante indlæg. De har for det meste ikke dårlige intentioner, men det er virkelig støjende, og jeg vil gerne have, at det stoppes.

Hvordan skal man fortælle disse mennesker, at de ikke skal tagge mig uden at skabe et argument? Selv på sider som Facebook kan du begrænse taggningen ved at gøre det tilladelsesbaseret, men du får stadig en underretning hver gang der beder om tilladelse til at godkende eller afvise, om det taggede indlæg vises på din tidslinje.

Fem svar:
Gregory Avery-Weir
2017-06-28 20:58:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kontakt dem privat for at undgå potentiel forlegenhed. Overvej at indramme din anmodning i sammenhæng med, hvorfor du holder af det: "Hej, min tidslinje er virkelig støjende. Kan du undgå at tagge mig på så mange indlæg?" Det vil gøre det klart, at du primært er bekymret for den slags indlæg og ikke foretage nogen anden afvisning af dem som person.

user57
2017-06-29 07:28:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Folk ved ikke altid, hvilke indstillinger de kan bruge til at forhindre tagging, underretninger og mange andre funktioner i FaceBook.

For nylig taggede jeg en Stack Overflow -ven på FaceBook i et billede, som jeg troede, de kunne være interesseret i. Indlægget blev ikke vist på deres tidslinje, de havde deres indstillinger indstillet til at godkende tags.

Personens indbakke sendte mig en besked og bad om at fjerne taggen. Jeg sagde, at det ikke var på hans tidslinje, så der var ingen bekymring. Men han sagde, at han ikke ønskede at skulle godkende eller ikke godkende det. Nu lyder det måske trivielt, men jeg respekterede hans forestillinger om det.

At være i den modtagende ende af en sådan er en høflig privat besked ofte en god måde at løse disse typer FaceBook-problemer på. Især hvis en person konstant mærker dig, når du ikke vil have det.

fedorqui
2017-06-28 18:59:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sociale medier har en tendens til at gøre det så let at tagge andre som standard. Du kan dog normalt håndtere det ved at gøre det sværere.

Min tilgang her er at gennemgå kontoindstillingerne og kigge efter en måde til manuelt at gennemgå disse taggingmuligheder (se Sådan styres uønsket tagging af Facebook-fotos til Facebook).

Du kan også overveje:

  • Hvis dette sker på billeder, du føler dig flov over, skal du bare gøre dem private, så dine andre venner kan ikke se dem!
  • Hvis disse mennesker altid udfylder din hovedside med sådanne indlæg, kan du overveje at bede dem høfligt om ikke at gøre det. Hvis de fortsætter, skal du bare blokere dem!
user3306
2017-09-29 01:26:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"Hej, jeg tror, ​​du har tagget mig i dit indlæg ved en fejltagelse? Jeg tror ikke, det har noget med mig at gøre. Mente du et andet Ankit?"

Du siger tydeligt, at dette er irrelevant for dig, mens du tillader dem ansigtsbesparelsen ved at lade som om det var en uskyldig fejl.

Hvis de insisterer på, at de tagget dig med vilje - og vil fortsætte med at gøre det - så vil jeg gå med noget i retning af, "Jeg er nødt til at se mine privatlivsindstillinger, og Facebook kan være underligt med tags. Hvis du ikke har noget imod det, skal du ikke tagge mig - jeg ser din side hele tiden, og jeg vil bemærke det . "

Kilde - arbejdede med min skøre svigerinde.

Danubian Sailor
2017-09-04 22:15:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er usandsynligt, at du vil ændre deres adfærd på nogen måde. Nogle mennesker opfører sig sådan år efter at de har nået lovlig voksen alder. Du kan skrive dem hundrede måder, de vil glemme, når de er helt nedsænket i deres tagging. Tag det eller lad det være.

Du kan fjerne dem fra 'venner', hvis du ikke kan klare at ignorere underretninger. Ellers skal du bare ignorere meddelelserne, og problemet er løst. Det er usandsynligt, at massemærkere bemærker, at nogle af de mennesker, de 'taggede', ikke vises på tags.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...